کامپوزیت دندان یکی از روش های زیبایی و درمانی در دندانپزشکی محسوب می شود که باید توسط دندانپزشک متخصص و همینطور مواد کامپوزیتی درجه یک و کیفیت بالا انجام شود. کامپوزیت ها برای پر کردن بسیاری از دندانها مورد استفاده قرار میگیرند؛ و بر اساس اندازه و تعداد ذراتی که دارند، دسته بندی های آنها با یکدیگر فرق میکند. اگر شما میخواهید روش زیباسازی کامپوزیت دندان را انتخاب کنید؛ باید در مورد این روش اطلاعات جامع و دقیقی داشته باشید.
برای آگاهی و به دست آوردن اطلاعات در مورد کامپوزیت دندان این مقاله را مطالعه کنید.
نگاهی سریع به کامپوزیت دندان
موارد | توضیحات |
موارد استفاده | ترمیمی و زیبایی |
مزایا | اصلاح فرم و رنگ دندان ها تراش نخوردن دندان ها هزینه مناسب |
عوارض | تورم و التهاب لثه ها |
سن مناسب یا توصیه شده | ۱۹ سال به بالا |
بیهوشی دارد یا خیر؟ | خیر |
تعداد جلسات | یک جلسه |
مدت زمان | ۴۰ دقیقه تا یک ساعت |
درصد رضایت از کامپوزیت | بالا |
دسترسی آسان به بخش های مهم مقاله:
کامپوزیت دندان چیست؟
کامپوزیت ها لایه ای نازک می باشند که بر روی سطح خارجی دندان ها برای اصلاح شکل و فرم دندان ها و همینطور رنگ آن ها مورد استفاده قرار می گیرد، انجام کامپوزیت بر روی دندان ها موجب زیباتر شدن دندان ها و همینطور طرح لبخند افراد خواهد شد. مواد کامپوزیتی دارای تناژ مختلفی از رنگ سفید بوده که افراد با در نظر گرفتن رنگ پوست خود و همینطور رنگ دیگر دندان ها، رنگ مورد نظر خود را انتخاب خواهند کرد. این مواد کامپوزیتی به شکل خمیر بوده و رنگ آنها شبیه رنگ دندان است.
کاربردهای استفاده از کامپوزیت دندان
- تغییر فرم و رنگ دندان ها
- برای رفع بی نظمی دندان ها
- برای رفع فاصله بین دندان ها
- روشن تر کردن رنگ دندان ها
- برای از بین بردن دندان های زرد به علت مصرف زیاد سیگار و قهوه
- پر کردن دندان بعد از عصب کشی
- ترمیم دندان های آسیب دیده
- رفع عیوب ظاهری دندان ها
- ترمیم دندان های شکسته
کاندیدای نامناسب برای کامپوزیت
کامپوزیت برای افرادی که دارای نقص جزئی بر روی دندان های خود مانند کجی جزئی یا فاصله ی بین دندانی جزئی هستند مناسب می باشد، اما این روش قادر به رفع مشکلات حاد نمی باشد در ادامه به بررسی مواردی که افراد را کاندیدای نامناسبی برای انجام کامپوزیت می کند، خواهیم پرداخت.
دندان های برجسته
کامپوزیت ها منجر به جلو آمدن دندان ها به مقدار کمی خواهد شد و در صورتی که افراد دارای دندان های برجسته باشند بهترین دندانپزشک زیبایی انجام کامپوزیت را برای آن ها پیشنهاد نخواهد کرد. و بهتر است که این افراد از لمینیت به دلیل ضخامت کم آن استفاده کنند. به همین دلیل قبل از انجام این روش باید شرایط دندان ها و فک بیمار توسط دندانپزشک بررسی شود.
نامنظمی بیش از حد دندان ها
کامپوزیت ها تنها نامرتبی جزئی دندان ها و همینطور فاصله کم میان دندان ها را برطرف خواهد کرد و برای نامنظمی بیش از حد دندان ها و فاصله بیش از حد آن ها مناسب نمی باشد و باید از ارتودنسی برای درمان این موارد استفاده کرد.
عدم رعایت بهداشت دهان و دندان
کامپوزیت ها به رسیدگی دائم نیاز داشته و باید پس از انجام آن مراقبت های بعد از کامپوزیت دندان و بهداشت دهان و دندان خود را رعایت کنید، در غیر این صورت دندان های کامپوزیت شده زودتر از زمان و دندان های معمولی رنگ خواهند گرفت. بنابراین در صورتی که قادر به رعایت بهداشت دهان و دندان و مراقبت های بعد از کامپوزیت نمی باشید، کاندیدای مناسبی برای انجام این روش نخواهید بود.
از دیگر کاندیدای نامناسب برای انجام کامپوزیت می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- افرادی که دارای عادت های بد مانند دندان قروچه هستند.
- افرادی که دارای سایش دندانی هستند.
- افرادی که دارای بیماری لثه هستند.
- افرادی که دارای مینای دندان کافی و سالمی نمی باشند.
- افرادی که دارای دندان های بسیار کجی هستند.
- افرادی که دندان های خود را عصب کشی کرده اند.
- افرادی که دارای پوسیدگی های عمیق دندانی هستند.
دسته بندیهای متنوع کامپوزیت دندان
در واقع کاربردهای متفاوتی از کامپوزیتهای دریافت میگردد. به طور کلی باید بدانید که مواد کامپوزیتی را به چهار دسته هیبرید، میکروفیل، نانو فیلد، ماکروفیل و ونیر تقسیم بندی مینمایند. هر یک از این کامپوزیتها دارای مواد خاصی هستند. استفاده از این مواد در قسمت جلویی دندانها موجب درخشندگی و زیبایی دندانها می گردد. در صورتی که از این مواد در دندانهای عقب استفاده شود، استحکام دندانها افزایش پیدا خواهد کرد. در واقع افراد برای جویدن استحکام بیشتری در دندانهایشان احساس میکنند. کامپوزیتهای دندان که از نوع هیبرید هستند به طور معمول مقاومت و استحکام بیشتری دارند. در ادامه به بررسی انواع کامپوزیت ها خواهیم پرداخت.
کامپوزیت میکروفیلد یا ریز دانه
برای ترمیم کردن دندانهای جلویی پزشک از کامپوزیتهای میکروفیل استفاده میکند. کامپوزیتهای میکروفیل دارای ذرات ریزتری هستند، و استحکام آنها تا حدودی کمتر میباشد. اما باید بدانید که آنها درخشانتر و براقتر هستند.، و همینطور ظاهر دندان ها را صاف، یکدست و طبیعی خواهند کرد. باید به این نکته اشاره کرد که ترمیم کامپوزیت میکروفیل از ترمیم کامپوزیت ماکروفیل ساده تر خواهد بود.
کامپوزیت ماکروفیل یا دانه درشت
این کامپوزیت ها از ذرات ۱۰ الی ۱۵ میکرمتری تشکیل شده و دوام و مقاومت بالاتری برای دندان ها را به همراه داشته و افراد مدت زمان بیشتری قادر به استفاده از از آن ها هستند اما باید به این نکته اشاره کرد که ترمیم آن ها بسیار سخت می باشد.
کامپوزیت ونیر
کامپوزیت ونیر یکی دیگر از انواع کامپوزیتها است که، به تازگی مورد استفاده قرار گرفته است. این کامپوزیتها از آنجایی که استحکام زیادی دارند، ثبات رنگ آنها بالا میباشد. کامپوزیتهای ونیر تشابه زیادی به لمینتهای سرامیکی دارند. از این کامپوزیت ها بیشتر برای افرادی که دارای فاصله زیادی بین دندان های جلویی خود بوده و یا دندان های جلویی آن ها دارای ترک خوردگی می باشد، استفاده می شود. از دیگر ویژگی های مهم این نوع از کامپوزیت ها می توان به سفید کردن دندان ها بدون نیار به تراشیدن آن ها اشاره کرد.
کامپوزیت هیبریدی
این نوع از کامپوزیت ها مقاومت بسیار بالایی در برابر ساییدگی و ضربه خواهند داشت، اما دندان ها بعد از گذشت مدتی دیگر به زیبایی روزهای اولیه نخواهند بود و افراد مجبور به ترمیم آن ها هستند.
کامپوزیت نانوفیلد
از این نوع از کامپوزیت دندانی برای رفع مشکلات به وجود آمده در کامپوزیت های هیبریدی استفاده می شود. این کامپوزیت ها در برابر ساییدگی بسیار مقاوم بوده و همینطور برای رفع مشکلات دندان های عقبی نیز می توان از آن ها استفاده کرد. و به دلیل قابلیت پولیش خوب نانوکامپوزیت ها مشکلات احتمالی کامپوزیت های هیبریدی حل خواهد شد.
مزیتها و معایب کامپوزیت دندان
برای انتخاب کامپوزیت دندان در مورد مزیتها و معایب این روش زیباسازی دندان باید اطلاعات بیشتری داشته باشید. به طور کلی هر یک از روشهای درمانی دارای معایب و مزایایی هستند. آگاهی از این مزایا و معایب کمک خواهد کرد که بر اساس شرایط دندانتان بهترین شیوه را انتخاب کنید. البته باید برای انتخاب هر یک از روشها با دندانپزشک خود مشورت نمایید. پزشک تمامی موارد را بررسی کرده و سپس بهترین روش را برای زیباسازی دندان به شما توصیه خواهد کرد. در ادامه مزایا و معایب کامپوزیت دندان را بررسی خواهیم کرد
مزایا
یکی از مهمترین مزیتهایی که کامپوزیت دندان دارد، این است که رنگ و فرم دندانها را به بهترین نحو ممکن اصلاح میکند. همچنین کامپوزیتها فاصله بین دندان ها را از بین میبرند. در این روش دندانها به هیچ عنوان تراش نمیخورند و در واقع کامپوزیتها بر روی سطح دندان توسط دندانپزشک چسبانیده خواهد شد. یکی دیگر از مزیتهای کامپوزیتها این است که هزینه آنها نسبت به لمینتها مناسبتر میباشد.
در صورتی که کامپوزیت دچار شکستگی و پریدگی شود، به راحتی قادر به ترمیم آنها خواهید بود. کامپوزیتهای دندانی در یک جلسه انجام میشوند. به طور معمول برای نصب کامپوزیتهای دندانی پزشک بیحسی انجام نخواهد داد. اما اگر دندانهای بیمار دچار پوسیدگی باشد، پزشک باید از بیحس کننده استفاده کند
در ادامه چند نمونه عکس کامپوزیت دندان قبل و بعد مشاهده کنید.
معایب
معایبی که مربوط به کامپوزیتهای دندان است چندان زیاد نمیباشد. اگر میخواهید طول عمر زیادی از کامپوزیتهای دندان دریافت کنید، باید به مراقبتهای دندانی دقت داشته باشید. مصرف قهوه، چای، غذاهای رنگی و … را در دورههای زمانی متفاوت باید محدود سازید. بعد از مصرف کردن هر نوع مواد غذایی که رنگی بود، باید سریعا دندانهایتان را مسواک بزنید. در صورتی که تعداد زیادی از دندانهایتان به اصلاح نیاز داشته باشند باید از روشهای کاملتر مانند لمینت استفاده کنید.
صحبت های دکتر طاهره نوروززاده درباره ی مزایا و معایب کامپوزیت دندان
درمان مشکلات دندان با کامپوزیت
هر یک از انواع کامپوزیت که معرفی شد، را در رنگهای متفاوتی تولید میکنند. هر یک از رنگها برای دندانهای متفاوت به کار گرفته خواهند شد. امروزه بسیاری از افراد از کامپوزیت دندان برای درمان مشکلات دندانی استفاده میکنند. اگر شما مشکلات متفاوتی در دندانهای خود دارید، جهت اصلاح شکل ظاهری دندانها میتوانید از کامپوزیت استفاده کنید. اصلاح شکل دندانها و همچنین رنگ آنها یکی از مهمترین روشهای درمانی کامپوزیت به شمار میرود.
بسیاری از افراد برای اصلاح کردن ظاهر دندانهایی که فرم آنها غیر طبیعی است از کامپوزیت استفاده میکنند. برای اصلاح فاصله بین دندانها کامپوزیتهای دندان بهترین انتخاب هستند. افرادی که میخواهند دندانهای سفیدی داشته باشند، ولی قادر به انجام بلیچینگ نیستند؛ کامپوزیتها برای آنها مناسبتر خواهد بود. نامنظمی خفیف در بخشهای متفاوت دندانها با استفاده از کامپوزیت رفع میگردد.
نحوه انجام کامپوزیت دندان
مراحل انجام کامپوزیت متفاوت است. در ادامه به طور کامل مراحل انجام کامپوزیت دندان را توضیح خواهیم داد.
جلسه مشاوره با دندانپزشک
در مرحله اول قبل از انجام کامپوزیت باید با دندانپزشک یک جلسه مشاوره داشت تا شرایط افراد برای انجام کامپوزیت مانند سلامت لثهها یه طور دقیق بررسی شود. تا مشخص شود که آیا فرد کاندیدای مناسبی برای انجام کامپوزیت می باشد یا خیر؟
در صورتی که افراد دارای التهاب و یا عفونت در لثه خود باشند برای انجام کامپوزیت با مشکل روبه رو خواهند شد، بنابراین هر نوع التهاب در لثه قبل از کامپوزت باید درمان شود. بعضی از پوسیدگیهای دندانی نیز هستند؛ که با درمان زیبایی و ترمیم خواهند شد.
در جلسه مشاوره با دندانپزشک می توانید رنگ نهایی و نوع کامپوزت را انتخاب کنید ، در ابتدا دندان با برس تمیز شده و سپس مقداری از مواد کامپوزیت را که رنگ مد نظر شما است، روی دندانها قرار خواهند داد. شما میتوانید ابتدا رنگ آن را مشاهده کرده و سپس تایید نمایید.
نکته: معیار مهمی که زمان انتخاب رنگ دندانهای کامپوزیت اهمیت دارد، سلیقه شما میباشد. شما میتوانید از رنگهای طبیعی استفاده کنید، یا رنگهایی که بسیار سفید و یخچالی هستند، را انتخاب نمایید.
حذف رطوبت اضافه از سطح دندان ها
در مرحله دوم قبل از انجام کامپوزیت در ابتدا باید رطوبت اضافی از روی دندان ها حذف شده و دندانپزشک با استفاده از اسید سطح دندان ها را سفت کرده و سپس مواد کامپوزیتی بر روی سطح دندان ها قرار بگیرد.
قرارگیری چسب بر روی دندان ها
در مرحله سوم از انجام کامپوزیت باید چسب بر روی دندان ها قرار بگیرد که این مرحله از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است چرا که مواد کامپوزیت باید طی چند مرحله به صورت لایه ای بر روی دندان ها قرار بگیرد.
اضافه شدن مواد کامپوزیت بر روی دندان ها
حساس ترین مرحله در انجام کامپوزیت مرحله چهارم یعنی قرار گرفتن مواد کامپوزیت بر روی دندان ها می باشد که این مرحله نیاز به دقت بسیار بالایی خواهد داشت. در نهایت موادی که روی دندان قرار میگیرد با استفاده از نور آبی سفت میگردد. و سپس پزشک اضافات را برداشته و برای اینکه سطح درخشان و صافی را ایجاد کند، از پولیش استفاده خواهد کرد، همچنین بلندی مواد را از بین برده تا از لب پریدگی دندانها جلوگیری شود.
مرحله اول
مرحله دوم
مرحله سوم
مارک های کامپوزیت دندان
یکی از مهم ترین عوامل در ماندگاری و مقاومت بسیار بالای کامپوزیت ها، برند آن می باشد. بهترین برند کامپوزیت کدام است؟ در ادامه به معرفی برندهای خوب کامپوزیت خواهیم پرداخت.
برند DMG AMERICA
این برند از بهترین نوع کامپوزیت های میکرو می باشد که مقاومت و انقباض بسیار بالایی را داشته و در برابر اشعه لیزر خیلی زود سفت خواهد شد. این برند بسیار دیر دچار فرسایش و آسیب دیدگی خواهد شد.
برند DMP DENTAL
این برند جزو کامپوزیت های نانو بوده و از شکل پذیری بالایی برخوردار می باشد و از دیگر ویژگی های مهم این برند عدم تغییر رنگ آن می باشد. و همینطور این برند بسیار با کیفیت بوده و از استحکام بالایی برخوردار است.
برند BISCO
از معروف ترین و بهترین برندهای آمریکایی کامپوزیت می توان به این برند اشاره کرد چرا که به دلیل وجود ماده تحریک کننده ای به نام سیلیکات کلسیم در آن، موجب حفاظت از دندان ها و لثه ها شده و همینطور به دلیل وجود ماده هیدروکسید کلسیم درون آن موجب افزایش قابلیت فرم دهی کامپوزیت ها شده است. باید به این نکته نیز اشاره کرد که این برند از استحکام و مقاومت خوبی برخوردار است.
نکاتی در خصوص کامپوزیت
- خودداری از ایجاد فشار بر روی دندان ها و جویدن غذا تا زمان رفع بی حسی پس از کامپوزیت
- مصرف مایعات و غذاهای سرد برای جلوگیری از وارد شدن آسیب به کامپوزیت ها
- رعایت بهداشت دهان و دندان ها
- رعایت رژیم غذایی مناسب برای حفظ زیبایی و رنگ کامپوزیت ها
- پرهیز از مصرف نوشیدنی ها و غذاهای رنگی مانند چای، شراب، توت و شکلات
- خودداری از مصرف دخانیات برای جلوگیری از لکه دار شدن دندان ها
سایر مراقبت ها عبارتند از:
- خودداری از استفاده از دندان ها به عنوان ابزاری برای باز کردن در بطری و …
- نوشیدن آب پس از هر وعده غذایی برای تمیز و سالم نگه داشتن دندان ها
کامپوزیت دندان چقدر ماندگاری دارد؟
این موضوع به طور کامل بستگی به روش مراقبتی افراد پس از کامپوزیت دارد، در صورتی که رعایت بهداشت دهان و دندان برای افراد مهم نباشد و در انجام مراقبت های بعد از این روش کوتاهی کنند، کامپوزیت ها به سرعت خراب خواهند شد. به طور معمول طول عمر کامپوزیت ها بین چهار الی پنج سال می باشد، اما در صورتی که پس از کامپوزیت مصرف نوشیدنی های رنگی مانند چای و قهوه را کاهش نداده و همینطور خوراکی های سفت استفاده کنید، طول عمر کامپوزیت ها کم تر از این زمان خواهد شد. پس به این نکته توجه داشته باشید که علاوه بر روش دندانپزشک و مواد مصرفی کامپوزیت مراقبت های بعد از آن نیز بر روی طول عمر آن تاثیرگذار هستند. از عوامل تاثیرگذار دیگر بر ماندگاری کامپوزیت ها می توان به نوع کامپوزیت و جنس دندان نیز اشاره کرد.
جهت دریافت مشاوره فرم زیر را تکمیل کنید؛ تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.
مقایسه لمینیت با کامپوزیت دندان
در خصوص مقایسه و تفاوت کامپوزیت با لمینیت باید به این موارد اشاره کرد که کامپوزیت ها نیازی به تراش دندان ها نداشته در حالی که لمینیت ها نیاز به تراش دندان ها به مقدار کمی دارند. هم چنین کامپوزیت ها قابل بازگشت بوده ولی در لمینیت ها این امکان وجود ندارد.
مدت زمان انجام کامپوزیت نسبت به لمینیت ها کم تر می باشد چرا که در یک جلسه و در مطب قابل انجام است در حالی که لمینیت ها نیاز به قالب گیری و ارسال به لابراتور داشته و باید تا زمان آماده سازی آن ها منتظر ماند.
در خصوص مقاومت این دو روش باید گفت که لمینیت ها مقاومت بالایی نسبت به کامپوزیت ها داشته و هم چنین رنگ پذیری آن ها بسیار کم تر از کامپوزیت ها می باشد.
در خصوص هزینه ها نیز هزینه لمینیت دندان بسیار بیشتر از کامپوزیت ها می باشد.
صحبت های دکتر طاهره نوروززاده درباره تفاوت کامپوزیت با لمینیت:
قیمت کامپوزیت دندان چقدر است؟
هزینه کامپوزیت به عوامل مختلفی نظیر برند کامپوزیت، کیفیت مواد و نوع آن، لوکیشن کلینیک، تجربه ومهارت دندانپزشک، دستمزد دندانپزشک بستگی دارد. کامپوزیتها با توجه به نوع و برند آن دارای طول و عمر و استحکام، زیبایی و ظرافت متفاوتی هستند. به این موضوع توجه داشته باشید که کیفیت را همیشه اولویت خود قرار دهید.
آیا کامپوزیت موجب بوی بد دهان می شود؟
در صورت انجام شدن این روش به صورت اصولی و علمی توسط دندانپزشکی با تجربه، بدبویی دهان را به همراه نخواهد داشت، اما اگر این روش به صورت غیرعلمی انجام شود ممکن است موجب بوی بد دهان شود.
از عوامل دیگر که بر بوی بد دهان بعد از کامپوزیت تاثیر می گذارد می توان به پالیش نامناسب، عدم استفاده از نخ دندان، باقی ماندن مواد غذایی ریز بر روی دندان ها و هم چنین التهاب لثه اشاره کرد.
اهمیت مراجعه به بهترین دندانپزشک و متخصص کامپوزیت دندان
برای اجرای بهتر کامپوزیت ها باید به دو عامل تجربه و مهارت دندانپزشک و همینطور کیفیت مواد کامپوزیت دقت کرد. بنابراین برای انجام کامپوزیت دندان باید به بهترین کلینیک دندانپزشکی مراجعه کرده تا دندانپزشک برای کامپوزیت دندان از مواد کامپوزیتی مرغوب و بهترین برند استفاده کرده و همینطور مراحل انجام کامپوزیت را با دقت بالایی انجام داده و از بروز مشکلاتی از قبیل شکستگی و لب پریدگی کامپوزیت ها جلوگیری کند. بنابراین در صورتی که این روش توسط دندانپزشکی با تجربه و طبق اصول علمی انجام نشود، عوارض جبران ناپذیری را برای افراد در پی خواهد داشت.
ویس رضایت مندی بیمار عزیزمون از انجام کامپوزیت توسط دکتر طاهره نوروززاده:
چرا کلینیک دندانپزشکی دکتر طاهره نوروززاده
دکتر طاهره نوروززاده جراح و دندانپزشک زیبایی با بیش از ۱۵ سال سابقه در انجام خدمات زیبایی و درمانی و همینطور دارای یک کلینیک کاملا تخصصی با به همراه داشتن دندانپزشکان حرفه ای و باتجربه، استفاده از تجهیزات و امکانات پیشرفته و به روز و همینطور استفاده از مواد با کیفیت و برندهای معتبر انتخاب مناسبی برای انجام کامپوزیت دندان و خدمات زیبایی بر روی دندان ها می باشد.
برای مشاهده عکس کامپوزیت دندان قبل و بعد به اینستا دکتر طاهره نوروززاده مراجعه کنید.
سوالات متداول کامپوزیت دندان
خیر، این روش به دلیل غیرتهاجمی بودن آن هیچ دردی نخواهد داشت.
خیر، در صورتی که این روش به صورت صحیح و علمی و همینطور توسط بهترین دندانپزشک انجام شود، موجب التهاب لثه نخواهد شد. در واقع التهاب لثه بعد از کامپوزیت در اثر برجستگی کامپوزیت مجاور لثه و یا عدم پالیش مناسب آن ها ایجاد شود. در صورتی که کامپوزیت دندان در بارداری انجام شود نیز ممکن است که التهاب لثه به وجود بیاید.
در واقع منظور از هر واحد کامپوزیت، یک عدد دندان می باشد.
بله، خدمات دندانپزشکی از قبیل لمینیت و کامپوزیت ها و… مانع از انجام ارتودنسی بر روی دندان ها نخواهند شد و افراد می توانند با خیال راحت ارتودنسی را انجام دهند.
تعداد دندان هایی که نیاز به کامپوزیت دارند بستگی به طول لبخند و هدف افراد از کامپوزیت خواهد داشت، اما به طور معمول ۸ الی ۱۰ دندان برای کامپوزیت و ایجاد طرح لبخندی زیبا کافی خواهد بود.
بله، اما پیشنهاد می شود که قبل از انجام کامپوزیت افراد لیفت لثه را انجام داده و سپس از کامپوزیت استفاده کنند.
بله، هیچ گونه مشکلی برای کامپوزیت دندان های عصب کشی شده وجود ندارد.
خیر، بلکه کامپوزیت ها در صورت رعایت بهداشت دهان و دندان به طور کامل از پوسیدگی دندان ها نیز جلوگیری خواهد کرد.
بله، در صورتی که دندان ایمپلنت شده شرایط مناسب برای کامپوزیت را دارا باشد می توان این کار را انجام داد و مانعی ندارد.
کامپوزیت ها مقاومت کمی در برابر رنگ پذیری برخوردار بوده و روشی دائمی نمی باشد و پس از مدتی احتیاج به تعویض خواهند داشت.
کامپوزیت ها مقاومت کمی در برابر رنگ پذیری برخوردار بوده و روشی دائمی نمی باشد و پس از مدتی احتیاج به تعویض خواهند داشت.
در صورتی که کامپوزیت ها بدون تراش ساختار دندان و یا با تراش بسیار جزئی انجام شود،می توان در صورت تمایل برگشت به دندان های طبیعی خود آن ها را از میان برداشت و یا با لمینیت دندان آن ها را جایگزین کرد.
باید به طور مرتب از نخ دندان و مسواک استفاده کرده و از مصرف غذاهای سفت و شکستن تخمه نیز خودداری کرد، چرا که موجب پریدن کامپوزیت خواهد شد.
باید پس از انجام کامپوزیت از مصرف مواد غذایی و نوشیدنی های رنگی که منجر به رنگ گرفتن و جرم گرفتن کامپوزیت ها می شوند، خودداری کرد.
بله، دندان نیش هنگام صحبت کردن و خندیدن کاملا قابل رویت بوده و حتما باید جزو دندان های کامپوزیت شده قرار بگیرد.
کامپوزیت ها در یک جلسه قابل انجام بوده و در همان روز بر روی دندان ها قرار خواهد گرفت و افراد قادر به مشاهده آن ها و در صورت نیاز به تغییر می توان تغییرات را انجام داد.
نتیجه گیری
کامپوزیت دندان یکی از روشهای ترمیم و زیباسازی دندانها به شمار میرود، که به جذابتر شدن لبخند نیز کمک بسیار زیادی خواهد کرد. برای انجام کامپوزیت کیفیت مواد آن از هرچیزی مهمتر بوده بنابراین باید به بهترین و مجهزترین کلینیک دندانپزشکی مراجعه کنید. مرکز دندانپزشکی زیبایی دکتر طاهره نوروززاده یکی از مجهزترین کلینیک دندانپزشکی است، که از با کیفیتترین و درجه یکترین مواد کامپوزیت استفاده خواهند کرد.
سلام خیلی مطالب جامع و مفیدی بود ممنون
سلام ممنون
سلام وقتتون بخیر خانم دکتر چطوری میتونم وقت بگیرم ازتون؟
لطفا با شماره های ۰۹۳۸۷۳۲۲۴۵۲ و ۰۲۱۸۸۵۸۳۰۴۰ تماس بگیرید.
سلام وقتتون بخیر میخواستم بدونم کامپوزیت تو چند جلسه انجام میشه؟
سلام در یک جلسه و در مدت زمانی بین ۴۰ دقیقه تا یک ساعت